Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σχολή Γονέων

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω, ίδρυσε και θέτει σε λειτουργία ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ. Η λειτουργία του έργου υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.
Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.
Οι Σχολές Γονέων θα έχουν τη μορφή σεμιναρίων διάρκειας 50 ή 25 ωρών και είναι δωρεάν. Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευόμενων, σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων (θεωρητικό μέρος, συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων και βιωματικές ασκήσεις) και παρέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ως και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ή με το τηλέφωνο 6942570136 (κα Δημητρουλάκη).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου