Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ 2013


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ : «Σχολές Γονέων της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας  στο σχολείο μας»


Σας ενημερώνουμε ότι μας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουμε στις Σχολές Γονέων που διοργανώνονται από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.


Σκοπός του Προγράμματος των  Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

 
Είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε με εξειδικευμένους επιστήμονες θέματα που μας απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά μας και να αναζητήσουμε τρόπους που μπορούν να τα βοηθήσουν καλύτερα σε κάθε στάδιο ανάπτυξής τους.

Τα σεμινάρια είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα σε ώρα που θα ρυθμιστεί ύστερα από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες και θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο.

Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας θα πρέπει να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 18 τουλάχιστον συμμετοχών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους γονείς που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθευτούν από το γραφείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.  

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν όσο το δυνατό συντομότερα οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

 Για περισσότερες πληροφορίες βλ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (αναρτημένο)