Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ


 
Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Μαρτίου οι ομάδες του σχολείου μας  έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα Δυτικής Αθήνας και μεταξύ 41 ομάδων κατατάχθηκαν στην 3η και την 11η θέση! 
  Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για την σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν στο τελικό ομαδικό πρωτάθλημα Αττικής το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στις 6 Απριλίου 2013.                     Η πρώτη ομάδα βραβεύτηκε και με κύπελλο για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ομάδες είναι:
Α ΟΜΑΔΑ
Β ΟΜΑΔΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΝΤΩΝΩΦ ΗΛΙΑΣ
ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΡΗΓΑΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
ΝΑΤΖΑΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΒΙΚΤΩΡ

 
Η τελική κατάταξη των σχολείων υπάρχει στη διεύθυνση:



Επίσης και στο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα, η μαθήτρια του σχολείου μας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙΟΥΡΑ  σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Έλαβε την 3η  θέση από 52 παιδιά της ΣΤ Δημοτικού και την πρώτη μεταξύ των κοριτσιών και προκρίθηκε και αυτή στο τελικό ατομικό σχολικό πρωτάθλημα της Αττικής, το οποίο θα γίνει στις 7/4. Τα αποτελέσματα του ατομικού σχολικού πρωταθλήματος δυτικής Αθήνας υπάρχουν στη σελίδα: 



Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή Ιωάννη Παντελίδη, ο οποίος σε συνεργασία με τον σύλλογό μας, μαθαίνει στα παιδιά του σχολείου μας  το σκάκι.

Μπράβο τους και πάλι και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα τελικά της Αττικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου